Welcome to our website !

Κατασκευές....Πέργκολα

By 10:28 μ.μ. ,


Πριν από λίγο καιρό ολοκληρώσαμε το project "περγκολα" που είχαμε σε εκκρεμότητα εδώ και περίπου έναν χρόνο. Η βεράντα μας συνορεύει με εκείνη του γείτονα και αναζητούσαμε έναν κομψό τρόπο να επανακτήσουμε την ιδιωτικότητά μας, χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να στήσουμε μια πέργκολα.

Το project πέργκολα ξεκίνησε με μια εξόρμηση στο πολύ αγαπημένο μας Leroy Merlin που έχει πολύ μεγάλη συλλογή σε διάφορα είδη για κατασκευές κήπου και είδαμε δεκάδες διαφορετικές εναλλακτικές σε καφασωτά, πέργκολες και γλάστρες.




Διαλέξαμε ένα μονοκόμματο μεγάλο καφασωτό με ίσιο, αντί για καμπυλωτό τελείωμα, το οποίο στηρίξαμε επάνω σε δύο πολύ μεγάλες ξύλινες γλάστρες. Το πιο σημαντικό ήταν ότι με €20 μας τα έφεραν στο σπίτι. διαλέξαμε ότι θέλαμε πήραμε ένα μεγάλο μονοκόμματο καφασωτό το οποίο στηρίξαμε σε δύο γλάστρες. Συνολικά μαζί με το χώμα μας στοίχισε γύρω στα 100 ευρώ.


Επάνω στην πέργκολα απλώσαμε τα κλαδιά από έναν αμπέλοπα, που γρήγορα – γρήγορα αναπτύχθηκε, ενώ μέσα στις γλάστρες βάλαμε μαργαρίτες, πυξάρια, κισσούς και μέσα σε δύο μήνες ιδού το αποτέλεσμα.




You Might Also Like

0 σχόλια