Welcome to our website !

Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα...

By 8:56 μ.μ.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και σιγά - σιγά οφείλουμε να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε ούτως ώστε να περάσουμε υπέροχα στις γιορτές, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να πληρώσουμε μια περουσία.
Όπως είναι φανερό λατρεoύμε την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και προσπαθούμε να παρατείνουμε τη διάρκειά τους  ξεκινώντας την προετοιμασία για αυτές ήδη από πολύ νωρίς.
Έως τώρα θα πρέπει να ξέρουμε ποιοί από εμάς θα μείνουμε στα σπίτια μας και ποιοι θα φύγουν διακοπές. Όσοι μείνουμε στα σπίτια μας καλό θα είναι να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε:

  • Εάν σκοπεύουμε να κάνουμε τραπέζια θα πρέπει να σκεφτούμε ποιοί θα είναι οι άνθρωποι που θα καλέσουμε και να αρχίσουμε να προγραμματίζουμε το τραπέζι. Θα πρέπει ήδη από τις  αρχές του Δεκέμβρη να ενημέρωσουμε όσους επιθυμούμε να προσκαλέσουμε για τις ημέρες των γιορτών. Επίσης, ο Νοέμβριος είναι καλός μήνας να σταματήσουμε να ψωνίζουμε ούτως ώστε να αρχίσει σιγά-σιγά να αδειάζει το ψυγείο και η κατάψυξη και να μας κάνει τον απαραίτητο και πολύτιμο χώρο για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
  • Αυτήν την περίοδο υπάρχουν πολλές προσφορές (π.χ. εκπτώσεις 25% στα Hondos Center) από τις οποίες είναι καλό να επωφεληθούμε για τα δώρα της  Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Οι πιο προνοητικές από εμάς βέβαια έχουν ξεκινήσει να αγοράζουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα ήδη από τις εκπτώσεις του προηγούμενου καλοκαιριού, οι περισσότερες από εμάς όμως μπορούν να αρκεστούν σε προσφορές που προκύπτουν αυτές τις ημέρες. Όταν βρίσκουμε καλές προσφορές είναι καλό να αγοράζουμε και ένα-δύο δωράκια τα οποία μπορούμε να διατηρούμε σπίτι μας αν τύχει κάτι απρόοπτο και πρέπει να κάνουμε ένα δώρο - εάν μας φέρουν π.χ. ένα αναπάντεχο δώρο και θέλουμε να ανταποκριθούμε.  Συνήθως, εμείς έχουμε ένα-δύο βιβλία ή μια unisex κολώνια για να προσφέρουμε εάν προκύψει κάτι.
Όπως θα κλιμακώνουν οι ημέρες προς τις γιορτές θα  επανέλθουμε με περισσότερες ιδέες και προτάσεις  για διακόσμηση, μαγείρεμα, φιλοξενία και οικονομία στο νοικοκυριό κατά την διάρκεια των γιορτών.

You Might Also Like

0 σχόλια