Welcome to our website !

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση...

By 10:21 μ.μ. ,

Φέτος η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση άργησε να φτάσει στο σπίτι μας. Την εβδομάδα που μας πέρασε όμως αποφασίσαμε να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.  Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές αποφασίσαμε να αγοράσουμε ένα αληθινό έλατο, σε γλάστρα, για να το φυτέξουμε μετά τις γιορτές στον κήπο μας.  Έτσι λοιπόν, επισκεφτήκαμε όλα τα φυτώρια της γειτονιάς μας, σε αναζήτηση δέντρου.  Ήταν για εμάς μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο του μεγέθους που αναζητούσαμε, των δύο μέτρων, είχε πολύ μεγάλες διακυμάνσεις στην τιμή, από 70 έως και 650 ευρώ!!!! Μετά από αρκετό ψάξιμο όμως βρήκαμε το ιδανικό δεντράκι για εμάς:

Τη λαστιχένια γλάστρα, το μαστέλι δηλαδή, μέσα στο οποίο είχε φυτευτεί το δεντράκι μας το τυλίξαμε με λινάτσα, ένα ύφασμα που μοιάζει πολύ με τσουβάλι, και δίνει μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι, όπως όλα τα φυσικά υλικά.  Την λινάτσα την αγοράσαμε σε ένα από τα υφασματάδικα της Μητροπόλεως προς 3,5 ευρώ το μέτρο, ενώ δεν χρειαστήκαμε περισσότερο από ένα μέτρο.
Πριν από ένα χρόνο είχαμε δει ένα δέντρο το οποίο δεν το είχαν στολίσει με τίποτα άλλο παρά μόνο με χιλιάδες λαμπάκια και η εικόνα που έδεινε ήταν καταπληκτική:

Παρόλο που και το δικό μας έλατο έδειχνε υπέροχο έτσι και σκεφτήκαμε πολύ σοβαρά να μην το στολίσουμε τελικά δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό και ιδού το αποτέλεσμα:

Για να δείτε πως στολίσαμε πέρσυ το σπίτι πατήστε εδώ

You Might Also Like

0 σχόλια